NIEUWS

DF geïnterviewd door buitenlandse cursisten

Onlangs zijn we gevraagd om deel te nemen aan een interviewsessie voor een cursus die wordt aangeboden door de WUR (Wageningen University & Research).. Vandaag werden we geïnterviewd door een groep enthousiaste cursisten uit Nepal, Ghana, Ethiopië, Sri Lanka en Ruanda. Het onderwerp van gesprek was de Oostvaardersplassen. In een uur tijd kregen we allerlei vragen op ons afgevuurd met betrekking tot onze standpunten en acties. De cursisten waren vooral geïnteresseerd in de tegenstrijdige belangen die spelen rondom de Oostvaardersplassen en hoe wij hiermee omgaan.


Er waren ook andere partijen die geïnterviewd werden. De cursisten moesten na alle interviews de verkregen informatie analyseren. De conclusies en aanbevelingen zijn aan het einde van de middag aan Staatsbosbeheer gepresenteerd.

Aanbevolen nieuws
Recent Nieuws