top of page

NIEUWS

Opvallende carrièreswitch met passie voor de natuur

Vanaf september dit jaar heeft Sonja Hartlief, voorzitter van Dierbaar Flevoland, een nieuwe baan als beleidsmedewerker stadsvogels bij Vogelbescherming Nederland. Daarvoor was zij werkzaam als onderwijspsychologe. Deze opmerkelijke overstap in een loopbaan is niet onopgemerkt voorbijgegaan aan de Gooi- en Eemlander, die een reeks artikelen wijdt aan mensen die hun werkzame leven een geheel andere wending geven.

Dat is ook gebeurt met Sonja. Uit het artikel blijkt dat ze eigenlijk bioloog wilde worden, maar psycholoog werd. Ze heeft altijd al een passie voor vogels en voor de natuur gehad. Bij Vogelbescherming Nederland kan ze nu haar passie en haar kennis combineren, want als beleidsmedewerker is beschermingswerk vooral ook mensenwerk.


Natuurlijk blijft Sonja zich ook evenzeer inzetten voor Dierbaar Flevoland, want voor haar komen dieren en natuur eerst ook in Flevoland.Aanbevolen nieuws
Recent Nieuws
Archief
Zoek op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page